MarkDay Bucuresti: Tendinte de crestere a traficului de internet din continut video

29

Aprilie 2015 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Fie ca este vorba despre retelele de socializare sau de magazinele online, in ultimul an continutul video a castigat teren si a reusit sa atraga un numar record de vizualizari. De exemplu, anul trecut Facebook a depasit Youtube ca numar de vizualizari la clipurile de pe platforma, iar acest lucru este o mare oportunitate pentru magazinele online.

Cat la sută dintre cei care fac ecommerce in Romania sunt pregatiti pentru a face fata acestei tendinte? MarkDay este o conferinta conexa TeCOMM Bucuresti si vine in ajutorul celor care vor sa isi creeze un plan de promovare si vanzare eficient.

Promovare video pentru eCommerce” este tema workshopului sustinut de Calin Biris – Digital Director & Senior Partner Loopaa, presedinte al International Advertising Association Young Professionals Cluj (IAA YP Cluj), trainer si fondator al workshopurilor de marketing Online – Negru pe alb. In cadrul workshopului, va fi analizata eficienta practica a campaniilor de promovare video pentru eCommerce si vor fi discutii despre avantajele si dezavantajele comunicarii video.

Iulian Padurariu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in strategii de business din Romania, cu o experienta in marketing de peste 15 ani. In cadrul MarkDay, Iulian Padurariu - managing partner Marks, va vorbi despre strategii sociale care dau rezultate intr-o lume care a format o retea imensa, unde toata lumea are acces la orice.

Maik Metzen – Managing Partner AKM3  (una dintre cele mai mari companii SEO din Europa), va fi speaker in cadrul MarkDay Bucuresti. Workshopul sustinut de Maik va oferi informatii practice despre cum sa pui bazele unui magazin online de succes si va vorbi si despre specificul eCommerce-ului german.

In cadrul MarkDay Bucuresti vor vorbi alti 3 specialisti in marketing digital: Mugur Patrascu – owner  iLEO, va vorbi despre noi modalitati de comunicare a brandurilor in era digitala, in timp ce Silvian Centiu – CEO Transiris, va discuta despre marketingul integrat in eCommerce si Victor Kapra, consultant independent, va discuta despre cum il determinam pe consumatorul existent sau potential sa ne promoveze eficient produsele si serviciile.

TeCOMM va avea loc in capitala, in perioada 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza, iar conferinta Markday va fi organizata in cea de-a doua zi a evenimentului.

Trafic.ro sustine evenimentul TeCOMM, in calitate de Communication Partner, alaturi de Okazii.ro, providerul de servicii de gazduire web a site-urilor Gazduire.ro si alti parteneri de renume. Cumpara acum un bilet “All events” la TeCOMM si activeaza codul TeCTrafic11 pentru a primi in plus o invitatie gratuita!

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events, o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, medical si antreprenoriat. Portofoliu Libero Events contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri, seminarii, dar si targuri si expozitii precum Touristica.

Sus

2 comentarii despre 'MarkDay Bucuresti: Tendinte de crestere a traficului de internet din continut video':

  1. Postelnicu Dan
    29 Iulie 2015 @ 9:40 am

    Lumea e mult prea preocupata de ce se intampla pe retelele de socializare decat de ce e in jur.

  2. Bucur
    11 August 2015 @ 9:16 am

    Cred ca reteau de socializare facebook e pe primul loc. Rata de vizualizari a crescut considerabil in ultimii ani.

Adauga comentariu despre
MarkDay Bucuresti: Tendinte de crestere a traficului de internet din continut video

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>