Sfaturi de SEO si PPC pentru afacerile online din domeniul turismului

22

Aprilie 2015 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Echipa Trafic.ro in parteneriat cu Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita joi, 23 aprilie 2015, de la ora 18:30, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 118 a evenimentului Lumea SEO PPC.

Aceasta editie este dedicata afacerilor online din domeniul turismului, pentru care se vor oferi sfaturi de SEO si PPC. Dragos Smeu va vorbi despre PPC marketing in turism, Roxana & Alexandru Farca despre Blogging în Turism, iar Robert Trandafir va oferi sfaturi despre SEO în Turism.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare ce se poate plati la fata locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, in valoare de 6,3 euro. Elevii,  studentii si masteranzii pasionati de Industria de Search Engine Marketing au posibilitatea de a participa gratuit la eveniment. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

.........
Tag-uri » »  » 

Sus

3 comentarii despre 'Sfaturi de SEO si PPC pentru afacerile online din domeniul turismului':

 1. Florin
  3 August 2015 @ 10:48 am

  Am fost la acest eveniment. Mi s-a parut destul de interesant si atractiv pentru cei ce doresc sa afle cat mai multe sfaturi.

 2. Olivian Breda
  4 August 2015 @ 12:36 am

  Mulțumim de feedback!

 3. Visoiu Lilian Catalin
  17 Noiembrie 2015 @ 4:52 pm

  Sunt probleme cu contorizarea traficului pe site ?

Adauga comentariu despre
Sfaturi de SEO si PPC pentru afacerile online din domeniul turismului

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>