TeCOMM prezinta tendinte si strategii SEO pentru magazinul tau online

14

Aprilie 2015 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Pentru jucatorii de pe piata comertului electronic, stapanirea unor bune practici pentru cresterea vanzarilor online si cunoasterea celor mai noi tehnici poate asigura si mentine un loc mai inalt in topul concurentei.

In cadrul editiei din Bucuresti a conferintei de comert electronic TeCOMM vei afla de la Sergiu Draganus si Razvan Gavrilas care este cel mai important factor pentru a ajunge sus in rezultatele Google.

Razvan Gavrilas, este fondatorul si Chief Architect CognitiveSEO, un set de tool-uri SEO focusate pe analiza in profunzime a ranking signals. In cadrul TeCOMM,  Razvan va discuta despre importanta link-urilor pentru a ajunge in top in rezultatele Google. El sustine ca link-urile pot, fie sa impulsioneze ierarhizarea site-ului tau, fie sa il penalizeze. Chiar daca link-urile nu vor mai avea asa mare importanta in cresterea in rank, acestea vor spune intotdeauna o poveste in detaliu a siteului.

Sergiu Draganus este Co-fondator si CEO GeoRanker si detinator LocalSEOBoard.com, fiind recunoscut in cadrul industriei de search marketing ca o figura proeminenta in Local SEO. Sergiu si-a inceput cariera in online in 2006, ca domainer, cand domeniile .eu tocmai fusesera lansate, prin inregistrarea si mentinerea unui portofoliu de mai mult de 45k nume de domenii. Nevoia de identificare de tehnici de Growth-Hacking l-a determinat sa infiinteze platforma GeoRanker, realizand analize competitive pentru lideri de renume mondial ca Rolex, Hilton, Remax. In cadrul workshopului sustinut de Sergiu la TeCOMM Bucuresti, vei invata cum sa realizezi strategii Local SEO pentru ierarhizarea competitorilor internationali si nationali in Google SERPs.

TeCOMM Bucuresti are loc in perioada 7-8 mai 2015 la Hotel Crowne Plaza.  Sub cupola TeCOMM stau inca 2 evenimente de profil care ofera workshopuri nisate: RoMagento si MarkDay.

Te poti inscrie la TeCOMM Bucuresti pe www.bucharest.tecomm.ro, unde gasesti lista speakerilor confirmati si agenda completa a fiecarei zile. Poti achizitiona un bilet la pret redus, daca te vei inscrie din timp!

Eveniment sustinut de: Zelist Monitor, Profit Share, Mediatic, Trafic.ro, Gazduire.ro, Okazii.ro.

Parteneri media: Doing Business, Jurnalul de Afaceri, Manager.ro, Profit 360, Soft Lead, Anis, Marketizator, PRVenture, Agora, Agerpres, Business24, BusinessReview, CatalogdeCursuri.ro, Progresiv, AdHugger, BrandReport, Cabinetul de Business, SEM Days, SEO Monitor, RomanianCoppywriter, Ziarul Profit, IAA Bucuresti, Romania Libera.

Bloggeri oficiali: Olivian Breda, Ana Matei, Marius Calugaru, Ovidiu Balcacian, Alin Vlad, Corina Scheianu.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events,  o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, IT si antreprenoriat. Portofoliul acestei agentii contine conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Architecture Day, ARThitecture, Cluj Sales, Cluj Insurance Forum dar si workshopuri si seminarii. Libero Events organizeaza de doua ori pe an si targul de turism Touristica.

Sus

Adauga comentariu despre
TeCOMM prezinta tendinte si strategii SEO pentru magazinul tau online

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>