Gazduire.ro ofera spatiu dublu de stocare la orice pachet de web hosting

30

Ianuarie 2015 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Gazduire.ro, unul din cei mai importanti provideri de servicii de web hosting din Romania a lansat la inceputul acestui an o noua oferta, oferind spatiu dublu de stocare la orice pachet de web hosting.

Spatiul de stocare este un element esential asociat serviciului de hosting, prin intermediul caruia se asigura gazduirea fisierelor site-urilor. Acesta reprezinta totodata si un factor de diferentiere intre pachetele de hosting adaptate site-urilor de diferite dimensiuni, alaturi de alte caracteristici speciale.

Pentru ca majoritatea afacerilor online se dezvolta foarte rapid, iar odata cu acestea nevoile de stocare cresc, Gazduire.ro a venit in intampinarea clientilor cu o noua oferta, prin intermediul careia vor beneficia de spatiu dublu de stocare, la acelasi cost al pachetelor de gazduire. Spatiul dublu de stocare se va acorda gratuit, la orice pachet de web hosting de la Gazduire.ro.

Toate pachetele de hosting de la Gazduire.ro beneficiaza de trafic nelimitat, subdomenii nelimitate, antivirus/antispam gratuit, uptime minim garantat de 99,9% si servicii de asistenta la cele mai inalte standarde. In plus, ai la dispozitie 15 zile gratuite pentru a te convinge de calitatea acestor servicii. Testeaza acum serviciile de web hosting de la Gazduire.ro!

 

Sus

Adauga comentariu despre
Gazduire.ro ofera spatiu dublu de stocare la orice pachet de web hosting

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>