Marketingul online la nivel international

22

Ianuarie 2015 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita joi, 22 ianuarie 2015, de la ora 18:45, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 112 a evenimentului Lumea SEO PPC .

In cadrul acestei editii se va discuta despre particularitatile marketingului online pe plan international, fiind abordate urmatoarele teme: care sunt caracteristicile pietei internationale si caile prin care poti gasi clienti pe plan international, la ce aspecte ar trebui sa fii atent, care sunt diferentele fata de piata din Romania si cum sa realizezi o analiza amanuntita la nivelul concurentei.

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui bilet sau SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Studentii si elevii pot participa gratuit la eveniment, prin prezentarea carnetului de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

Sus

Adauga comentariu despre
Marketingul online la nivel international

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>