Cum alegi cuvintele cheie potrivite in SEO si PPC

28

Octombrie 2014 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita joi, 30 octombrie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 106 a evenimentului Lumea SEO PPC .

In cadrul acestei editii se va discuta despre cum alegi cele mai profitabile cuvinte cheie din perspectiva SEO si PPC, cum ajustezi lista cuvintelor cheie, ce cuvinte sa elimini, cum monitorizezi traficul, cat de mult conteaza cuvintele cheie in optimizarea unui site, care sunt cuvintele cheie de evitat in cadrul campaniilor PPC si ce strategie ar trebui sa urmezi intr-o lume de tipul “Not provided”.

Invitatii acestei editii sunt:

  • Robert Trandafir, Manager Marketing Online & Cofondator la GreatSEM
  • Daniel Ene – Agile Media
  • Catalin Macovei – Moloso

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxa de intrare sub forma unui bilet sau SMS, in valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Studentii si elevii pot participa gratuit la eveniment, prin prezentarea carnetului de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

.........
Tag-uri » »  » 

Sus

Adauga comentariu despre
Cum alegi cuvintele cheie potrivite in SEO si PPC

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>