Evolutia strategiilor de marketing online in industria muzicala

24

Martie 2014 scris de Georgiana Tanase in Noutati, Parteneri

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania va invita miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19:00, in Impact HUB Bucharest, la editia numarul 92 a evenimentului Lumea SEO PPC.

In cadrul acestei editii se va discuta despre modalitatile de promovare online si despre evolutia strategiilor de marketing online in industria muzicala din Romania. Personalitati remarcabile din industrie vor prezenta studii de caz concrete despre optimizarea campaniilor de profil: Alexandru Negrea – Consultant Social Media, Florin Grozea – Artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online, Adrian Bucurei – Director Marketing ȋn cadrul Eventim.ro.

Taxa de intrare la eveniment se achita prin SMS si are valoarea de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. La intalniri participa in special incepatori SEO si PPC, dar si profesionisti. Studentii pasionati de industria de Search Engine Marketing au posibilitatea de a participa gratuit la eveniment, prezentand la intrare carnetul de student. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul lumeaseoppc.ro.

.........
Tag-uri » »  » 

Sus

1 comentariu despre 'Evolutia strategiilor de marketing online in industria muzicala':

  1. Nicu
    25 Martie 2014 @ 12:12 am

    Interesanta idee de afaceri!

Adauga comentariu despre
Evolutia strategiilor de marketing online in industria muzicala

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>