Bursa de domenii – Vinde mai usor in trei pasi simpli

5

Decembrie 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, How To

Vrei sa iti vinzi domeniile/website-urile repede si la un pret bun in Bursa de domenii? Iata ce poti face pentru a creste sansele sa inchei tranzactiile dorite:

1. Raspunde cat se poate de repede tuturor celor care iti fac oferte
Este important sa valorifici orice ocazie de a face o vanzare in Bursa de domenii. Cand ti se face o oferta, incearca sa raspunzi cat se poate de repede. Daca este hotarat sa achizitioneze domeniul/site-ul tau, cumparatorul va fi interesat ca tranzactia sa se realizeze cat mai curand. In cazul in care raspunsul tau intarzie, s-ar putea sa fie descurajat si sa se orienteze asupra altui domeniu.

Si daca oferta pe care o primesti este mai mica decat pretul pe care il astepti, sunt sanse sa realizezi totusi tranzactia. Incearca sa negociezi pretul. Nu ai nimic de pierdut si sunt sanse ca respectivul cumparator, fiind cu adevarat interesat de domeniul tau, sa iti faca o oferta mai buna.

2. Fa-ti estimari realiste de pret
E normal sa vrei sa vinzi la cel mai bun pret posibil. De aceea, evalueaza atent suma pe care o ceri. Urmareste numarul de vizualizari ale anuntului tau si compara-l cu numarul de oferte primite. Daca nu ai primit nicio oferta, desi anuntul este listat de ceva vreme si a avut vizualizari, cu siguranta ca e momentul sa incerci o reducere a pretului.

3. Foloseste o descriere completa
Incearca sa pui in valoare prin intermediul descrierii posibilitatile de utilizare a domeniului/site-ului. Ofera motive concrete pentru care domeniul ar trebui cumparat (de exemplu, pentru dezvoltarea unui magazin online), explica ce plusuri importante are (contine cuvinte cheie, este scurt, memorabil etc). In cazul in care vinzi si site-ul, completeaza cu informatii despre trafic, vechime, pozitionare in motoarele de cautare.

Daca ai anunturi publicate, intra in contul tau din Bursa de domenii, verifica daca ai primit oferte noi si imbunatateste-ti descrierile.

Sus

1 comentariu despre 'Bursa de domenii – Vinde mai usor in trei pasi simpli':

  1. Calculator calorii
    4 Februarie 2014 @ 6:30 pm

    Da, un site facut bine si util.

Adauga comentariu despre
Bursa de domenii – Vinde mai usor in trei pasi simpli

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>