Cum sa vinzi mai simplu domeniile web si site-urile pe care nu le folosesti

21

Octombrie 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, How To

Ai site-uri sau domenii web pe care nu le mai folosesti sau de care nu ai timp sa te ocupi si te gandesti la o modalitate de a le valorifica? Ai posibilitatea de a le oferi spre vanzare in Bursa de domenii. Inainte de a publica un anunt, afla cateva informatii importante despre cum poti incheia tranzactii avantajoase cu site-uri si domenii web.

Stabileste pretul
Este important cum stabilesti pretul. Foarte multi dintre cei care publica anunturi de vanzare isi reduc dramatic sansele de a incheia o tranzactie afisand preturi exagerate. Cei mai multi dintre cumparatori cunosc foarte bine piata si au experienta in evaluarea site-urilor si domeniilor. Exista mai multe criterii in functie de care acestia vor estima pretul (extensia domeniului, lungimea, unicitatea, posibilitatea de a fi retinut si pronuntat usor etc). In general sunt luate in calcul caracteristicile care il pot include in categoria domenii premium.

Inainte de a stabili un pret pentru domeniul tau, gandeste-te daca poate fi considerat  premium. Dupa ce te hotarasti asupra pretului, urmatorul pas este publicarea anuntului de vanzare. Ofera cat mai multe informatii despre domeniul tau si adauga o descriere buna pentru a creste sansele de a primi oferte.

Evalueaza si negociaza
Dupa ce ai publicat anuntul, urmareste numarul de vizualizari si de oferte primite. Daca numarul de vizualizari este mare, insa nu primesti nicio oferta, este important sa iei in calcul o reevaluare a pretului.

In cazul in care primesti oferte, insa ti se par nesatisfacatoare, nu ezita sa negociezi pretul. Fii deschis sa comunici si incearca sa convingi cumparatorul ca domeniul tau merita o oferta mai generoasa.

Incheie tranzactia in siguranta
Daca ai gasit cumparator, incheie tranzactia in siguranta. Bursa de domenii iti pune la dispozitie sistemul ESCROW, prin care transferul domeniului catre cumparator se face foarte simplu, iar tu ai garantia ca banii vor intra in contul tau, conform intelegerii.

Valorifica-ti domeniile si site-urile pe care nu le mai folosesti publicand chiar acum anunturi in Bursa de domenii.

.........
Tag-uri »

Sus

Adauga comentariu despre
Cum sa vinzi mai simplu domeniile web si site-urile pe care nu le folosesti

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>