Bursa de domenii: se cauta domenii web din categoriile jocuri, anunturi si auto

7

Octombrie 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, Comunitate

Conform datelor inregistrate de Bursa de domenii in ultima perioada, categoriile care au generat cel mai mare interes sunt: jocuri, anunturi si auto. Anunturile din aceste categorii sunt cel mai frecvent cautate de utilizatorii Bursei de Domenii interesati de achizitionarea unui site sau a unui domeniu web.

Daca ai un anunt intr-una dintre aceste categorii si vrei sa-ti maresti sansele de a incheia o tranzactie cat mai rapid, urmeaza cativa pasi simpli:

Urmareste anunturi pentru domenii similare si compara preturile

Afla ce preturi solicita alti vanzatori pentru domenii si site-uri comparabile. Urmareste preturile de start, dar si ofertele facute de utilizatori.

In cazul in care ai stabilit un pret pentru domeniul tau si nu primesti oferte, poti lua in considerare si o reducere a sumei, astfel incat sansele de a incheia o tranzactie sa creasca.

Imbunatateste descrierea
Pentru a oferi o descriere convingatoare este bine sa explici cumparatorilor cum poate fi folosit cel mai bine site-ul sau domeniul tau. Arata-le de ce ar trebui sa-ti faca o oferta, ce tip de afacere poate sustine domeniul tau, ce cuvinte cheie contine, daca este scurt, daca poate fi usor transformat intr-o marca de succes.

Daca pe domeniul respectiv ai si un site activ, ofera informatii despre trafic, despre pozitionarea in motoarele de cautare sau despre vechimea site-ului.

Promoveaza-ti anuntul gratuit
Daca ai un site activ pe domeniul respectiv, valorifica acest lucru. Promoveaza-ti anuntul si aici deoarece poti gasi un cumparator chiar printre vizitatorii site-ului. Foloseste in acest scop bannerele personalizate pe care le poti crea direct din contul tau de la Bursa de domenii.  Avantajul este ca pe site-ul tau vei gasi utilizatori interesati de continutul acestuia, care iti pot face si oferte.

In plus, pentru a creste sansele sa primesti oferte avantajoase,  foloseste si metodele de promovare platita disponibile in Bursa de domenii: banner predefinit pe prima pagina din trafic.ro, anunt pe prima pagina din Bursa de domenii sau anunt in lista de cautari din Bursa de Domenii. Intra in sectiunea “Domeniile mele” si in dreptul fiecarui site sau domeniu inscris in cont, vei observa semnul “Promoveaza anuntul”.

.........
Tag-uri »

Sus

2 comentarii despre 'Bursa de domenii: se cauta domenii web din categoriile jocuri, anunturi si auto':

  1. Poligraf
    8 Octombrie 2013 @ 12:01 am

    Si la televizor se supune ca piata auto e prabusita si ca nu se vand masini, din cauza taxei. Nu stiu ce sa cred.

  2. Logo1
    11 Octombrie 2013 @ 12:27 pm

    Bine de stiut

Adauga comentariu despre
Bursa de domenii: se cauta domenii web din categoriile jocuri, anunturi si auto

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>