Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2013

14

August 2013 scris de Admin in Comunitate, Evenimente

Ajunsa la a 3-a editie anuala, Scoala de Vara GPeC are loc in perioada 28 august–2 septembrie, la Pensiunea Sibiel din jud. Sibiu. Inscrierile se fac pana pe 23 august 2013.

Scoala de Vara GPeC este un eveniment de 5 zile, constand in cursuri de comert electronic, consultanta si networking cu specialistii din online.

Potrivit organizatorilor, editia de anul acesta vine cu o lista impresionanta de traineri – nume importante din piata de comert electronic, marketing si vanzari: Andy Szekely (BootCamp University), Iulian Padurariu (The Marks), Cristian Pena & Alexandru Lapusan (Zitec), Liviu Taloi (ECOMpedia), Ionut Munteanu (WebDigital), Marius Pahomi (Conversion), Valentin Radu (Marketizator.com), Cosmin Negrescu (SEOmonitor), Gian Sharp (Cargus), Alin Gherman (DPD Romania), Mihai Paun (Ascend NetSolutions), iar lista nu se incheie aici.

In fiecare din zilele de 29, 30, 31 august si 1 septembrie se desfasoara workshop-uri pe subiecte de maxima importanta pentru oricine isi desfasoara activitatea in piata de comert electronic: tehnici de persuasiune in vanzari, gamification in e-commerce, platforme de e-commerce (Magento), Google Analytics, SEM, marketing online, optimizarea conversiilor, SEO, mobile commerce, logistica si curierat.

Dupa-amiezele sunt rezervate discutiilor intre participanti si traineri, acestia oferind consultanta, raspunzand la intrebari, dialogand deschis si schimband opinii cu cei prezenti.

Nu in ultimul rand, organizatorii promit activitati de team-building si networking, foc de tabara, cina festiva si “distractie cu cei mai frumosi oameni din online”.

“Scoala de Vara GPeC este un mix intre util si placut. Petrecem impreuna 5 zile la aer curat de munte, afland ultimele noutati si invatand in cadrul workshop-urilor, dar si socializand si distrandu-ne alaturi de cei mai faini oameni din online. E excelent sa poti invata de la specialisti in cursul diminetii si sa ii ai alaturi de tine timp de 5 zile adresandu-le intrebari, cerandu-le sfaturi, beneficiind de experienta lor”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Scoala de Vara GPeC este deschisa tuturor celor interesati de comertul electronic, fie ca sunt detinatori de magazine online, fie ca au de gand sa lanseze o afacere online.

Pana pe 14 august inclusiv, cei interesati pot profita de oferta “early-bird”, cu discount din taxa de participare, astfel:

- 2.000 lei (TVA inclus) – pret/persoana, cazare in regim double, 5 nopti, all inclusive

- 2.300 lei (TVA inclus) – pret/persoana, cazare in regim single, 5 nopti, all inclusive

In intervalul 15 – 23 august inclusiv, se vor aplica tarifele standard:

- 2.200 lei (TVA inclus) – pret/persoana, cazare in regim double, 5 nopti, all inclusive

- 2.500 lei (TVA inclus) – pret/persoana, cazare in regim single, 5 nopti, all inclusive

Pentru detalii si formularul de inscriere, puteti consulta website-ul GPeC, sectiunea Scoala de Vara:

*

Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, HostwaySilkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, ZeList, 2Parale

Parteneri media: AvocatNetPaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru

 

.........
Tag-uri »

Sus

Adauga comentariu despre
Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2013

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>