Salveaza anunturile favorite in Bursa de domenii

6

August 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, How To

Acum poti sa fii informat la orice modificare de pret a anunturillor care te intereseaza din Bursa de domenii. Selectand anunturile favorite, vei primi notificari prin e-mail de fiecare data cand proprietarii site-urilor/domeniilor respective schimba sau reduc pretul.

Selectia poate fi facuta direct din pagina anuntului sau din pagina de administrare de la Bursa de domenii. In cazul in care doresti sa faci selectia folosind butonul “Adauga la favorite” din pagina anuntului, la autentificare in contul tau din Bursa de domenii vei observa ca anuntul a fost deja selectat, urmand ca tu sa alegi tipul de notificare dorita: la orice modificare de pret sau cand pretul scade sub un anumit nivel.

De asemenea, poti cauta si selecta domeniile si site-urile favorite direct in contul tau de la Bursa de domenii, in sectiunea “Anunturi favorite”. In cazul in care domeniul sau site-ul nu este inca listat in Bursa de domenii, poti folosi si sectiunea de salvare a cautarilor. Ulterior, la listarea unui domeniu/site care contine cuvantul respectiv, vei fi anuntat prin email.

Selectand anunturile favorite ai posibilitatea de a afla rapid cand proprietarii site-urilor si domeniilor fac modificari de pret care pot sa fie avantajoase pentru tine si astfel iti maresti sansele sa obtii domeniile/site-urile de care ai nevoie.

Daca sunt domenii si site-uri care te intereseaza, intra in contul tau din Bursa de domenii si adauga anunturile favorite.

Sus

Adauga comentariu despre
Salveaza anunturile favorite in Bursa de domenii

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>