Bursa de domenii: mai multe sanse de a incheia tranzactii

7

Mai 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, Noutati

Pentru a creste sansele de realizare a unui numar cat mai mare de tranzactii, Bursa de domenii ofera acum vanzatorilor posibilitatea de a valorifica si ofertele pe care initial le-au respins.

Daca un vanzator se razgandeste asupra unei oferte pe care la inceput nu a acceptat-o, acum poate sa o renegocieze, propunand un pret nou utilizatorului de la care a primit inițial oferta. In acest fel vor creste sansele de a incheia tranzactii, deoarece vanzatorii au posibilitatea de a reevalua preturile si de a relua negocierea cu acei utilizatori direct interesati de domeniile/site-urile respective.

Noua optiune este disponibila in conturile din Bursa de domenii, in sectiunea „Oferte respinse” destinata vanzatorilor.  In lista cu oferte respinse, vanzatorii pot accesa butonul „Renegociaza”, introducand pretul nou, pe care vor sa il propuna cumparatorului.

In cel mai scurt timp, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail ca vanzatorul doreste o renegociere a ofertei pentru domeniul/site-ul respectiv. In cazul in care cumparatorul este de acord cu noul pret, va putea trece la urmatorul pas pentru realizarea tranzactiei. Daca doreste continuarea negocierii, cumparatorul poate face la randul sau o alta oferta.

Vrei sa renegociezi una dintre ofertele pe care le-ai respins initial? Intra chiar acum in contul tau din Bursa de domenii si beneficiaza de aceasta posibilitate.

 

.........
Tag-uri » » 

Sus

Adauga comentariu despre
Bursa de domenii: mai multe sanse de a incheia tranzactii

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>