De ce sa investesti in domenii si site-uri din categoria comert electronic

22

Aprilie 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, Comunitate, How To

Te gandesti sa-ti faci un magazin online? Atunci printre primele aspecte de luat in calcul se numara si numele domeniului. Importanta acestuia este data de faptul ca va reprezenta practic marca ta in mediul online, iar alegerea unui nume potivit ajuta la intregul proces de optimizare a site-ului.

Iata cateva dintre avantajele pe care le poti obtine cu un domeniu bun:

Un domeniu bun te ajuta la optimizarea site-ului in motoarele de cautare
Cuvintele cheie incluse in numele domeniului sunt importante pentru SEO. Iar prezenta pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare se poate traduce in cresteri ale veniturilor.

Un nume potrivit de domeniu te ajuta sa creezi un brand de succes
Un nume de care utilizatorii isi amintesc cu usurinta, iti poate aduce pe site mai mult trafic direct. In plus, un nume bun te poate ajuta in procesul de promovare a site-ului, oricare ar fi metodele pe care le folosesti.

Investesti intr-un site deja existent pe piata pe care vrei sa il dezvolti
Pornind de la un mic site care functioneaza si aduce deja venituri, poti dezvolta in scurt timp, cu investitii inteligente, un magazin online profitabil.

Poti castiga bani la revanzarea site-ului
Ai creat un magazin online pe un domeniu bun, care beneficiaza de trafic si este optimizat pentru motoarele de cautare? Dupa un timp, te poti gandi sa-l vinzi. In Bursa de domenii, anunturile din categoria comert electronic sunt printre cele mai accesate de utilizatori, iar sansele de a gasi un cumparator interesat sunt mari.

In Bursa de domenii ai posibilitatea de a alege din peste 600 de domenii si site-uri in categoria comert electronic, iar 20 dintre acestea sunt premium.

Sus

Adauga comentariu despre
De ce sa investesti in domenii si site-uri din categoria comert electronic

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>