Cum poti valorifica domeniile si site-urile din categoria imobiliare

8

Aprilie 2013 scris de Admin in Bursa de domenii, Comunitate

site-uri si domenii web din categoria imobiliareDezvoltand tema ideilor pentru afaceri online de succes inceputa saptamana trecuta cu domeniile auto/moto, va propunem azi sa aruncam o privire asupra categoriei imobiliare.

Cuvantul „imobiliare” este unul dintre cele mai cautate cuvinte  in Bursa de domenii. O categorie foarte dinamica, imobiliare/constructii inregistreaza peste 280 de anunturi de vanzare site-uri si domenii.

De ce sa investesti in site-uri si domenii din categoria imobiliare/constructii

Variantele pentru nume de domenii pe care se pot dezvolta site-uri imobiliare sunt numeroase. Multi dintre cei care au deja afaceri de acest tip, folosesc pentru site-uri numele propriului brand. Insa achizitionarea unor domenii care sa contina cuvinte cheie specifice pentru afacerile imobiliare (ca de exemplu „apartament”, „garsoniere”, „chirie”) sunt o varianta excelenta pentru a extinde vizibilitatea online a afacerii.

Extinderea afacerii in alte zone si orase poate sa creeze necesitatea dezvoltarii unor site-uri noi, care sa contina in numele domeniului si locatiile respective, oferind astfel noi posibilitati de optimizare.

Diversificarea planurilor de afaceri poate sa genereze, de asemenea, nevoia de a investi in alte nume de domenii. De exemplu, un dezvoltator imobiliar care doreste sa ofere si asigurari pentru locuinte poate construi un site de profil, alegand un domeniu web potrivit.

Site-urile si domeniile web din categoria imobiliare sustin si afaceri exclusiv online de succes. Un exemplu sunt site-urile de anunturi imobiliare, care au un numar mare de vizitatori si care obtin venituri din publicarea acestor anunturi.
Achizitionarea unui nume de domeniu bun este esentiala in dezvoltarea unei astfel de afaceri. In plus, prezenta unui site pe acest domeniu, care sa fie deja indexat de motoarele de cautare si sa beneficieze de trafic poate fi in anumite conditii o alegere si mai inspirata.

Exista asadar multiple posibilitati si motive de a investi in domenii web si site-uri imobiliare. Daca esti interesat de aceasta categorie, viziteaza pagina specializata din Bursa de domenii si poti face imediat o selectie a domeniilor care te intereseaza. In cazul in care ai in vedere anumite cuvinte cheie pe care nu le-ai regasit in numele domeniilor din lista de imobiliare/constructii, nu uita sa-ti stabilesti din contul tau o alerta prin care te vom informa pe e-mail la aparitia anunturilor care te intereseaza.

Sus

Adauga comentariu despre
Cum poti valorifica domeniile si site-urile din categoria imobiliare

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>