De ce ai nevoie de SEO facut de profesionisti

22

Noiembrie 2012 scris de Admin in Comunitate, How To, Ulise.ro

Daca ai o mica afacere si un site de prezentare, cu siguranta stii ca ai nevoie de SEO. Acest proces implica niste tehnici mai complexe, regulile se modifica mai tot timpul, si, daca nu te pricepi, te poti pierde in marea de strategii si sfaturi, uneori contradictorii, pe care le gasesti pe internet.

Evident, trebuie sa stii de la inceput ca nu exista o reteta pe care s-o poti aplica si apoi sa astepti rezultatele. Solutiile trebuie adaptate fiecarui site in parte si modificarilor care apar in algoritmii motoarelor de cautare.

In procesul de optimizare sunt cateva lucruri importante:

Sa iti construiesti/ optimizezi siteului in beneficiul utilizatorilor. Nu adauga continut care sa nu le fie de folos sau greu accesibil. Interactiunea cu siteul si interactiunea utilizatorilor cu acesta trebuie sa fie cat mai buna. Iar Google apreciaza siteurile care ofera continut de calitate.

Sa folosesti cele mai bune practici/ tehnici de SEO. Si aici este bine sa te bazezi pe sfaturile oamenilor cu experienta in domeniu.

Nu te grabi sa folosesti tehnici de optimizare de care nu esti sigur, pentru exista pericolul sa faci mai mult rau siteului, iar rezultatele sa scada.

Este posibil chiar sa fi incercat deja cateva metode pana acum: achizitionarea sau schimbul de linkuri cu diverse alte siteuri, postarea de comentarii pe bloguri sau adaugarea multor pagini de continut pline de cuvinte cheie. Aceste tehnici poate ca au functionat intr-o anumita masura, dar fara sa te ajute sa atingi rezultatele dorite. In acest caz, poti lua in considerare varianta de a apela la ajutorul unor firme de SEO.

Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand te hotarasti sa lucrezi cu o firma de SEO:

  • Verifica firmele sau specialistii cu care lucrezi.
  • Urmareste portofoliile si vezi proiectele la care au lucrat.
  • Cere informatii detaliate despre modul in care se gandesc sa faca optimizarea siteului tau.

Daca te-ai hotarat sa lucrezi cu profesionisti in SEO, iti recomandam sa cauti firma potrivita pe Ulise.ro. Aici ai garantia unor specialisti verificati, cu experienta de lucru demonstrabila.

 

Sus

1 comentariu despre 'De ce ai nevoie de SEO facut de profesionisti':

  1. Cristi
    9 Decembrie 2012 @ 2:18 am

    Interesant articol. Multumim pentru sfat.

Adauga comentariu despre
De ce ai nevoie de SEO facut de profesionisti

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>