Expert Online: “Ne asiguram ca partenerii nostri beneficiaza pe termen lung de ceea ce le livram”

7

Noiembrie 2012 scris de Admin in Comunitate, Ulise.ro

Expert Online din Brasov este o firma specializata in servicii de webdesign, pe care o puteti gasi si pe Ulise.ro. L-am invitat pe Dan Orha, administratorul firmei sa ne povesteasca mai multe despre echipa, modul de lucru si proiectele realizate.

Nume: ExpertOnline
Domeniu de activitate: Webdesign
Numar angajati: 5
Cifra de afaceri pentru 2011: 100.000 RON
Lucreaza pentru proiecte din: Romania si strainatate
Site: www.expert-online.ro
Contact: Brasov, 0726.725.206, contact@expert-online.ro

trafic.ro: Care ar fi, pe scurt, cele mai importante momente din evolutia companiei?

DO: Sunt multe momente importante in istoria firmei noastre, care ne-au ajutat sa mergem mai departe si sa evoluam. Dintre aceste momente, amintesc de proiectele pe care le-am avut pentru diverse firme mari si de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la clientii multumiti de aparitia companiilor lor printre primele rezultate in Google.

De asemenea, consideram ca fiecare client nou venit este un moment important din istoria firmei noastre si acest lucru ne motiveaza sa mergem mai departe si sa dezvoltam aceasta firma din pasiune.

trafic.ro: Cum arata acum echipa? In ce formula ati inceput si cum a evoluat in timp?

DO: Ca si cele mai multe afaceri din ziua de azi, toate au pornit de la initiativa unui singur om. La inceput, eram doar eu. Pe parcurs, am constatat ca nu le pot face pe toate si ca nu pot fi eficient. Asadar, am ales sa caut personal, pentru a eficientiza munca si a lucra pe departamente. Alaturi de acesti colegi lucrez si in ziua de azi.

trafic.ro : Care sunt criteriile pe care le urmariti atunci cand angajati un membru nou in echipa?

DO: Sunt multe abilitati pe care, de obicei, le au in vedere angajatorii la recrutarea unui nou membru in echipele lor, insa pentru mine, cel mai important e ca acel membru sa fie scolit si educat. Consider ca acea educatie e importanta, indiferent in ce aspect sau departament ar lucra persoana respectiva.

trafic.ro: Care sunt aspectele prin care va diferentiati pe piata?

DO: Mai ales in acest domeniu, al webdesign-ului, in ziua de azi, concurenta e foarte mare. Sunt multe firme de webdesign care livreaza servicii asemanatoare cu ale noastre si sunt poate mai multi freelanceri.

Insa, fata de acestia, cel mai important aspect care ne diferentiaza este calitatea serviciilor livrate si faptul ca ne asiguram ca partenerii nostri sa beneficieze pe termen lung de ceea ce le livram. Odata cu calitatea, respectarea termenelor limita, intervine si seriozitatea cu care lucram, clientii nostri putandu-se baza pe noi oricand, pastrand o comunicare constanta cu acestia.

trafic.ro: Urmati un anumit model de dezvoltare a business-ului?

DO: Totdeauna am fost inspirat de modelul de dezvoltare al firmelor de IT celebre la nivel mondial: Apple, Microsoft, IBM, Samsung. Un model pe care noi il abordam, prin care ne asemanam cu aceste firme, este sa recompensam personalul pentru realizarile si progresele fiecaruia. De asemenea, urmarim o serie de proceduri pe care angajatii le cunosc si le respecta in fiecare zi.

“Relatia cu un client ideal se bazeaza pe respect reciproc”

trafic.ro: Ce strategii aplicati pentru a mentine o relatie cat mai buna si de durata cu clientii?

DO: Ca sa mentinem o relatie buna si constanta cu clientii, le acordam tot sprijinul de fiecare data cand acestia apeleaza la serviciile noastre. Cel putin de doua ori pe an, contactam si fostii clienti, pentru a ii intreba ce mai fac si a ne asigura ca proiectele pe care le-am realizat pentru ei functioneaza corespunzator si aduc rezultatele scontate.

trafic.ro: Cum ar arata relatia cu un client ideal? Ce ar trebui sa stie sa ceara si cum ar fi cel mai bine sa faca acest lucru?

DO: Relatia cu un client ideal se bazeaza pe respect reciproc si pe o buna cunoastere din partea fiecaruia a celeilalte parti implicate. De exemplu, noi sa ii cunoastem foarte bine cerintele si el sa analizeze cu atentie oferta noastra, din toate punctele de vedere.

Consider ca din cauza asta, de cele mai multe ori, se pierde timpul pentru a lamuri anumite informatii care erau specificate initial in oferta sau chiar in contractul de colaborare.

trafic.ro: Care sunt trei reguli esentiale de la care nu va abateti in activitatea de zi cu zi?

DO: O prima regula este respectarea procedurilor din firma  si a unei norme de conduita pe care o cunosc toti angajatii. O a doua regula consta in respectarea termenelor limita pentru fiecare activitate pe care o desfasuram, fie ca este la nivel intern sau extern, pentru un proiect la care lucram.

O a treia regula este sa pastram permanent un control al calitatii in tot ceea ce facem, aceasta fiind o valoare importanta a noastra: mereu, in orice proiect, incercam sa livram calitate atat in modul de colaborare si de lucru, cat si in serviciul propriu zis.

trafic.ro : Ne puteti spune care dintre proiectele realizate v-a adus cea mai mare satisfactie si de ce?

DO: Dintre toate proiectele pe care le-am avut, cea mai mare satisfactie ne-au adus-o:

  • Website-ul realizat pentru Paradisul Acvatic Brasov, din punct de vedere al graficii care a reusit sa transforme acest site intr-unul profitabil pentru client;
  • Website-ul Almaterm, din punct de vedere al rezultatelor aduse clientului, pe care ni le-a comunicat la un timp relativ scurt dupa lansarea acestuia.

trafic.ro: Aveti un sfat pentru clientii care cauta o companie pe Ulise.ro?

DO: Cunoasteti inainte ce inseamna un website, din punct de vedere tehnic! Acest lucru va ajuta sa colaborati mai bine cu firma de webdesign pe care o angajati, pentru a va asigura ca serviciile oferite sunt de calitate, de lunga durata si pretul este unul pe masura.
Daca nu sunteti decisi in oferta firmei pe care doriti sa o angajati, sugerez sa apelati la o firma de consultanta in web. Ei va pot ajuta sa analizati din punct de vedere obiectiv ofertele primite, sau pur si simplu sa va intermedieze legatura, in functie de nevoile pe care le aveti, cu o firma de webdesign care sa va realizeze proiectul dorit la calitate mai mare, fara niciun cost suplimentar.

.........
Tag-uri » » 

Sus

1 comentariu despre 'Expert Online: “Ne asiguram ca partenerii nostri beneficiaza pe termen lung de ceea ce le livram”':

  1. Octavian
    8 Februarie 2013 @ 5:31 am

    Am citit cu atentie acest interviu si consider ca firma ExpertOnline este o firma cu adevarat valoroasa si care depune pasiune in munca de zi cu zi. Cu siguranta pentru urmatorul meu proiect de webdesign voi apela la ei.

Adauga comentariu despre
Expert Online: “Ne asiguram ca partenerii nostri beneficiaza pe termen lung de ceea ce le livram”

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>