YAL Design: “Clientul ideal pentru noi ar fi cel care, atunci cand te solicita, stie clar ce-ti cere”

5

Noiembrie 2012 scris de Admin in Comunitate, Ulise.ro

Astazi vom face cunostinta cu YAL Design,  o echipa de profesionisti din Constanta, specializata in servicii web si prezentata de Ulise.ro. Am aflat mai multe despre proiectele echipei si modul de lucru de la Bogdan Ialangi, general manager.

Nume:  PREMYAL Concept SRL – YAL Design;
Domenii de activitate: Web Design, dezvoltare software, aplicatii iOS, android, optimizare SEO, promovari online, e-Commerce, networks solutions, web hosting;
Numar angajati: 5;
Cifra de afaceri pentru 2011: 1.059.277 RON;
Lucreaza pentru proiecte din: Romania – E.U;
Site: www.YAL.ro / www.YALHost.ro / www.YAL-Tech.eu;
Contact:  Str. I.G Duca nr. 81 E, Constanta, e-mail: office@yal.ro.

trafic.ro: Care ar fi, pe scurt, cele mai importante momente din evolutia companiei?

BI: De la momentul in care ne-am hotarat sa infiintam firma ne-am asigurat de seriozitatea partenerilor care intentionam sa pornim la drum, atat ca performanta in domeniul de activitate a firmei, cat si ca dorinta de implicare maxima a acestora.

Ca orice inceput, totul porneste cu mult entuziasm din partea celor care colaboreaza in firma. Insa, daca acesta este alimentat si de cateva satisfactii imediate, succesul unei evolutii favorabile este garantat.

trafic.ro: Cum arata acum echipa? In ce formula ati inceput si cum a evoluat in timp?

BI: De la un debut timid firma a evoluat spectaculos datorita echipei care a capatat experienta contactului direct cu solicitarile clientilor. Faptul ca fiecare a cautat sa se perfectioneze instruindu-se continuu in domeniu si venind cu noi informatii in promovarea activitatii firmei a dus la o colaborare de exceptie.

trafic.ro : Care sunt criteriile pe care le urmariti atunci cand angajati un membru nou in echipa?

BI: Sa fie cat mai hotarat in ceea ce doreste sa faca in firma si sa aiba un CV cat mai convingator in ceea ce priveste studiile, portofoliu si dorinta de performanta.

trafic.ro: Care sunt aspectele prin care va diferentiati pe piata?

BI: Foarte multi ar raspunde ca raportul pret calitate, noi spunem ca foarte mult conteaza termenii in care reusesti sa te faci inteles de clientii care te solicita.

trafic.ro: Urmati un anumit model de dezvoltare a business-ului?

BI: Faptul ca reusesti sa iesi din anumite standarde oferind proiecte mai avangardiste poate fi un mod mai atractiv pentru multi clienti.

Cea mai mare satisfactie este cand un client te solicita datorita recomandarii celor ce au colaborat cu tine.

trafic.ro: Ce strategii aplicati pentru a mentine o relatie cat mai buna si de durata cu clientii?

BI: Cred ca principalul lucru in relatia cu actuali clienti cat si cu noii clienti este acela de a oferi seriozitate si o comunicativitate permanenta, in functie de cerintele lor.

trafic.ro: Cum ar arata relatia cu un client ideal? Ce ar trebui sa stie sa ceara si cum ar fi cel mai bine sa faca acest lucru?

BI: Clientul ideal pentru noi ar fi cel care, atunci cand te solicita, “stie clar ce-ti cere” si care-ti achita fara prea multe negocieri plata pentru serviciile tale.

trafic.ro: Care sunt trei reguli esentiale de la care nu va abateti in activitatea de zi cu zi?

BI: Principiul celor 3 muschetari ” Toti pentru unul , unul pentru toti”; Momentele de ezitare sa fie discutate imediat si rezolvate la masa rotunda;  Recunoasterea si recompensarea oricarui sucess al fiecaruia dintre parteneri.

trafic.ro : Ne puteti spune care dintre proiectele realizate v-a adus cea mai mare satisfactie si de ce?

BI: Cea mai mare satisfactie este momentul in care apare un client care te solicita datorita recomandarii celor ce au colaborat cu tine. Faptul ca astfel ni s-au recunoscut meritele este foarte important in colaborarea cu potentiali clienti.

trafic.ro: Aveti un sfat pentru clientii care cauta o companie pe Ulise.ro?

BI: Sa nu apeleze in functie de notorietatea unei firme si sa le dea o sansa si celor mai putini renumiti fiindca vor putea sa fie placut surprinsi de performantele lor.

.........
Tag-uri » »  »  » 

Sus

Adauga comentariu despre
YAL Design: “Clientul ideal pentru noi ar fi cel care, atunci cand te solicita, stie clar ce-ti cere”

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>