ACIP HOSTING: „Dorim sa ne perfectionam si sa oferim in fiecare zi servicii web de calitate”

21

Septembrie 2012 scris de Admin in Ulise.ro

Prezentarea specialistilor web de pe Ulise.ro continua cu firma ACIP HOSTING. Precup Vasile – director administrativ – ne vorbeste despre activitatea acestei companii.

acip hosting

Nume: DATACORE SOLUTION SRL ( ACIP HOSTING )
Domeniu / domenii de activitate: Web Hosting
Numar angajati: 4 angajati

Lucreaza pentru proiecte din: Romania
Site: www.aciphosting.ro
Contact: Str. Aleea Rotunda nr 2A, Bistrita, Jud B-N, 0377.772.027, 0766.489.405, office@aciphosting.ro

trafic.ro: Care ar fi, pe scurt, cele mai importante momente din evolutia companiei?

PV: Datacore Solution Srl a fost infiintata in 4 ianuarie 2012, insa pana la aceasta data firma ce opera site-ul aciphosting.ro era Acip Computers Srl, de unde vine si denumirea Acip Hosting. La inceputul acestui an am creat o firma noua ce ofera doar servicii de web hosting si inregistrare domenii.
La sfarsitul anului 2011 compania noastra oferea doar servicii de gazduire shared si inregistrare domenii, urmand ca dupa achizitionarea propriilor echipamente brand SuperMicro sa introducem pachete de servere virtuale, reseller si servere dedicate.
Consideram ca achizitionarea echipamentelor proprii de ultima generatie a fost cel mai important moment din evolutia companiei.

trafic.ro: Cum arata acum echipa? In ce formula ati inceput si cum a evoluat in timp?

PV: In momentul de fata echipa noastra este alcatuita din 4 angajati, fiecare avand un rol bine stabilit in cadrul firmei. Daca la inceput se ocupa o singura persoana de putinii clienti pe care ii aveam, acum avem o persoana dedicata pentru fiecare departament (tehnic, vanzari, marketing si contabilitate)

 

trafic.ro: Care sunt criteriile pe care le urmariti atunci cand angajati un membru nou in echipa?

PV: Nu exista criterii anume pe care le cerem atunci cand angajam un nou membru atat timp cat persoana respectiva se implica 100% in proiectul nostru si doreste sa invete in fiecare zi lucruri noi.

trafic.ro: Care sunt aspectele prin care va diferentiati pe piata?

PV: Suportul tehnic oferit clientilor cat si rapiditatea prin care rezolvam orice problema legata de partea de suport tehnic este cel mai important aspect prin care ne diferentiem de concurenta. In cadrul companiei noastre nu exista ticket de suport care sa nu primeasca un raspuns sau o rezolvare in maxim 30 de minute, indiferent de ora sau zi. De asemenea ne place sa comunicam si sa oferim sfaturi clientilor nostri sau potentialilor clienti, ori de cate ori ne este cerut acest lucru, fara a percepe taxe suplimentare.

trafic.ro: Urmati un anumit model de dezvoltare a business-ului?

PV: Nu avem un model de dezvoltare anume dupa care ne ghidam, dorim insa sa ne perfectionam si sa oferim in fiecare zi servicii web de calitate actualilor si viitorilor clienti.

“Oferim zilnic servicii de cea mai buna calitate si un suport tehnic exceptional”

trafic.ro: Ce strategii aplicati pentru a mentine o relatie cat mai buna si de durata cu clientii?

PV: Pentru a mentine o relatie cat mai buna cu clientii trebuie sa oferim zilnic servicii de cea mai buna calitate si un suport tehnic exceptional. Presupun ca in domeniul web hosting-ului acestea sunt cele mai importante strategii pentru a mentine o relatie cat mai buna si de durata.

trafic.ro: Cum ar arata relatia cu un client ideal? Ce ar trebui sa stie sa ceara si cum ar fi cel mai bine sa faca acest lucru?

PV: Fiecare client trebuie sa stie sa se foloseasca de toate resursele puse la dispozitie de catre echipa noastra. Sa aiba acces usor si rapid la departamentul tehnic indiferent de ora sau  zi si de ce nu, indiferent de problema pe care o intampina.

trafic.ro: Care sunt trei reguli esentiale de la care nu va abateti in activitatea de zi cu zi?

PV: Nu ne ghidam dupa anumite reguli stricte, atat timp cat ne facem treaba si raspundem tuturor solicitarilor venite de la clienti putem spune ca ne indeplinim sarcinile si obligatiile fata de ei.

trafic.ro: Ne puteti spune care dintre proiectele realizate v-a adus cea mai mare satisfactie si de ce?

PV: Nu putem spune ca realizam proiecte sau ca avem un proiect anume care ne ofera cea mai mare satisfactie. Putem spune doar ca punem umarul si sustinem sute de proiecte prin oferirea unor servicii de gazduire web de calitate.

trafic.ro:  Aveti un sfat pentru clientii care cauta o companie pe Ulise.ro?

PV: Sa caute pareri despre compania cu care vor sa inceapa o colaborare si daca este posibil sa contacteze cativa clienti ai companiei respective. Clientii ce deja folosesc anumite servicii pot sa isi spuna cel mai sincer parerea despre cei cu care colaboreaza.

Sus

Adauga comentariu despre
ACIP HOSTING: „Dorim sa ne perfectionam si sa oferim in fiecare zi servicii web de calitate”

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>