Vrei sa participi la Internet&Mobile World? Clientii trafic.ro beneficiaza de 20% reducere la pretul biletelor

10

August 2012 scris de Admin in Comunitate, Evenimente

Internet&Mobile World este primul eveniment al industriei de online si mobility in care vei regasi atat informatii de top la nivel global, intr-o conferinta pe care nu trebuie sa o ratezi (vezi agenda) cat si cele mai inspirate solutii digitale de business ale momentului (detalii aici).

Evenimentul are loc in perioada 19-21 Septembrie la Romexpo, Bucuresti, iar pe parcursul celor 3 zile vei avea oportunitatea:

  • sa afli informatii concrete din cele peste 70 de studii de caz, seminarii si workshopuri sustinute de profesionisti cu experienta locala si internationala (vezi aici agenda si speakerii);
  • sa interactionezi cu cei mai mari 75 de funizori de solutii online & mobile (vezi aici lista lor);
  • sa schimbi idei cu alti 3,000 de vizitatori dornici sa optimizeze si accelereze cresterea companiilor  in care lucreaza.

Companii precum IBM, Ericsson, Microsoft, Facebook, Google, Zend, R\GA – agentia digitala a anului la Cannes, Dentsu – cea mai mare agentie digitala din Asia, Achtung – cea mai premiata agentie digitala din Olanda sunt doar o parte dintre liderii globali care vor fi prezenti la eveniment.

Poti beneficia de un discount de 20% pentru participarea la eveniment, gratie parteneriatului “Trafic.ro – Internet&Mobile World”. Inscrie-te si foloseste codul 4ZXCKJ pentru unul dintre cele 500 de bilete „very early bird” disponibile impreuna cu un abonament pe trei luni la Ziarul Financiar si Business Magazin.

.........
Tag-uri »

Sus

1 comentariu despre 'Vrei sa participi la Internet&Mobile World? Clientii trafic.ro beneficiaza de 20% reducere la pretul biletelor':

  1. Mihai
    24 August 2012 @ 2:59 pm

    mmmm, eu zic ca ar trebuii sa te bazezi pe un domeniu sa ai curj sa faci asa ceva cu alti furnizori :)

Adauga comentariu despre
Vrei sa participi la Internet&Mobile World? Clientii trafic.ro beneficiaza de 20% reducere la pretul biletelor

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>