Serviciul Alerte: cum alegi abonamentul potrivit

23

Iulie 2012 scris de Admin in Comunitate

Abonamentele cu plata la serviciul Alerte (Start, Profesional si Business) iti ofera: 3 tipuri de monitorizari (uptime, timp de incarcare si pagini de eroare), rapoarte detalitate pentru fiecare tip de monitorizare, analiza erorilor, verificari la fiecare minut, alerte SMS incluse, asistenta.

Iata  prin ce se diferentiaza cele 3 abonamente platite:

 • Start – este recomandat pentru monitorizarea unui singur site prin cele 3 tipuri de monitorizari. Abonamentul include 10 alerte prin SMS. Costul este de 20 de euro/an.
 • Profesional – este recomandat pentru monitorizarea a 3 siteuri (9 monitorizari). Sunt incluse 30 de alerte prin SMS. Costul este de 50 de euro/an.
 • Business – este recomandat pentru monitorizarea a 10 siteuri (30 de monitorizari). Sunt incluse 100 de alerte prin SMS. Costul este de 150 de euro/an.

Important! Nu risti nimic daca alegi unul din abonamentele Alerte pentru ca toate ofera gratuit 30 de zile de proba.

Bonus: un abonament de monitorizare de la trafic.ro

La achizitionarea oricaruia dintre abonamentele cu plata, primesti gratuit abonamentul Standard trafic.ro pe un an, pentru un site la alegere. Viziteaza siteul  serviciului Alerte pentru a afla mai multe informatii si alege abonamentul potrivit pentru monitorizarea siteurilor tale.

Sus

3 comentarii despre 'Serviciul Alerte: cum alegi abonamentul potrivit':

 1. Bogdan
  29 Iulie 2012 @ 8:51 pm

  Nu da-ti si o perioada de demo? sa vad cum functioneaza ..

 2. Corina Poenaru
  30 Iulie 2012 @ 10:34 am

  Perioada demo, gratuita, este de 30 de zile pentru fiecare dintre abonamentele cu plata. Trebuie doar sa va faceti cont.

 3. Mihai
  24 August 2012 @ 3:01 pm

  buuun, bine ca am aflat :d…sper sa mai fie si acum de actualitate :D

Adauga comentariu despre
Serviciul Alerte: cum alegi abonamentul potrivit

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>