Mai multe optiuni pentru verificarea siteurilor in Piata de linkuri

16

Iulie 2012 scris de Admin in Comunitate, Jurnal de schimbari

Utilizatorii Pietei de linkuri isi pot valida acum mai simplu siteurile pentru care vor sa publice anunturi de vanzare sau schimb de link. Pentru a demonstra ca sunt proprietarii acestora, pot alege una dintre urmatoarele variante de validare automata:

  1. Validarea prin fisier HTML: utilizatorul incarca un fisier pe serverul unde este gazduit siteul si apoi revine in pagina de administrare a contului din Piata de linkuri unde apasa butonul „verifica”.
  2. Inserarea unei etichete meta in codul siteului, urmata de verificarea prin accesarea butonului din interfata de administrare.
  3. Prin intermediul unei adrese de e-mail asociată domeniului. Utilizatorul primeşte pe această adresă un e-mail de la Piata de linkuri care conţine un link de validare.
  4. Printr-un articol publicat pe site în care adauga un sir de caractere generate automat şi pe care ulterior le verifică folosind butonul din pagina de administrare.

Vrei sa publici anunturi pentru schimb de link? E foarte usor! Demonstreaza ca esti proprietarul siteului folosind una dintre metodele enumerate mai sus si adauga anuntul dorit in Piata de linkuri.

.........
Tag-uri » »  » 

Sus

1 comentariu despre 'Mai multe optiuni pentru verificarea siteurilor in Piata de linkuri':

  1. Mihai
    24 August 2012 @ 3:04 pm

    am cont, si am facut si un schimb cu un client :D

Adauga comentariu despre
Mai multe optiuni pentru verificarea siteurilor in Piata de linkuri

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>