Dhost Romania: “Suntem deschisi la propuneri si flexibili”

10

Iulie 2012 scris de Admin in Comunitate, Ulise.ro

Seria dedicata prezentarii specialistilor de pe Ulise.ro continua cu Dhost Romania. Ne-a raspuns la intrebari Alexandru Dinu, administratorul firmei.
Domenii de activitate: Servicii web(gazduire, inregistrare domenii, inchiriere VPS)
Numar angajati: 3
Lucreaza pentru proiecte din: Romania
Site: http://dhost.ro

 

trafic.ro: Care ar fi, pe scurt, cele mai importante momente din evolutia companiei?

AD: Toamna anului 2009 a inceput cu studierea pietei din Romania si deschiderea unui website de prezentare. In iarna lui 2009 am avut primul client gazduire site + web design. In 2010 s-a facut schimbarea providerului de internet pentru a asigura o performanta ridicata. In 2011: achizitionare echipament nou; afiliere CloudFlare (CDN), optiune oferita gratuit clientilor; lansare serviciu Inregistrare domenii nationale & internationale.

In 2012: marirea conexiunii la internet cu providerul actual; achizitionarea unei linii de internet secundare pentru a oferi redundanta clientilor nostri, rezultand astfel un uptime mai mare;  schimbarea surselor de alimentare neintreruptibile (UPS) cu unele mai performante; lansare serviciu “Inchiriere servere virtual private” VPS.

trafic.ro: Cum arata acum echipa? In ce formula ati inceput si cum a evoluat in timp?

AD: Echipa este compusa momentan din trei membri. Initial, a fost initiativa unei singure persoane pasionate de informatica si internet.

trafic.ro: Care sunt aspectele prin care va diferentiati pe piata?

AD: Nu am fi reusit sa ajungem unde suntem astazi daca nu am fi dat dovada de profesionalism in ceea ce priveste relatia cu clientul , preturi decente si calitate ridicata a serviciilor oferite.

“Ne adaptam conditiilor de pe piata romaneasca”

trafic.ro: Urmati un anumit model de dezvoltare a business-ului?

AD: Nu urmarim un anumit model de dezvoltare, dar ne adaptam conditiilor de pe piata romaneasca pastrand anumiti parametri de calitate.

trafic.ro: Ce strategii aplicati pentru a mentine o relatie cat mai buna si de durata cu clientii?

AD: Tratam cu foarte mare seriozitate relatia client – firma, dorim sa fim pe placul tuturor. Suntem deschisi la propuneri. Flexibili. Imbunatatim in continuare interfata client-server. Oferim asistenta prin trei metode: chat on-line, tickete de support sau telefonic. Monitorizam in permanenta site-urile clientilor pentru eventualele erori care nu tin neaparat de natura hostului ci a softului (Hack , spam, afisare incorecta, sfaturi seo, optimizare).

trafic.ro: Cum ar arata relatia cu un client ideal? Ce ar trebui sa stie sa ceara si cum ar fi cel mai bine sa faca acest lucru?

AD: Clientul ideal ar fi acela care are un anumit grad de cunostinte in ceea ce priveste hostingul / web design-ul, comunicarea devenind astfel mult mai usoara doarece clientul stie deja ceea ce doreste de la noi. Totusi nu toti clientii sunt ideali, dar asta nu ne impiedica sa explicam intr-un mod clar si usor pentru a ne face intelesi.

trafic.ro: Care sunt trei reguli esentiale de la care nu va abateti in activitatea de zi cu zi?

AD: 1 – asistenta profesionala atunci cand ni se solicita; 2 – monitorizarea in permanenta a echipamentelor; 3 –  deschiderea de parteneriate, studierea pietei pentru a fi la curent cu tehnologia.

trafic.ro: Ne puteti spune care dintre proiectele realizate v-a adus cea mai mare satisfactie si de ce?

AD: Proiectul de gazduire in sine a adus cea mai mare satisfactie dar momentan avem alte trei proiecte in dezolvoltare: http://hostpicture.eu – gazduirea imaginilor complet gratuit; http://uptime-alerts.com – un serviciu de monitorizare a site-urilor cu alerte prin sms & email; extinderea produselor Dhost.ro pe piata belgiana.

trafic.ro:  Aveti un sfat pentru clientii care cauta o companie pe Ulise.ro?

AD: Sa studieze cu atentie ofertele afisate si sa aleaga varianta potrivita.

Sus

Adauga comentariu despre
Dhost Romania: “Suntem deschisi la propuneri si flexibili”

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>