Noutati in Bursa de domenii: cumparatorii au la dispozitie doua noi instrumente utile

22

Mai 2012 scris de Admin in Comunitate, Jurnal de schimbari

De astazi cumparatorii de siteuri si domenii au la dispozitie doua noi instrumente care ii vor ajuta sa-si estimeze mai bine ofertele pe care le fac  si sa obtina astfel mai simplu siteurile si domeniile de care sunt interesati.

In pagina cu detaliile fiecarui anunt pot consulta un istoric al ofertelor primite pentru domeniul/siteul respectiv, care contine informatii despre numarul ofertelor, data la care au fost facute precum si valoarea fiecarei oferte.

In pagina de administare au fost aduse imbunatatiri in  sectiunea de “oferte respinse” pentru Cumparator prin adaugarea unei coloane (“Oferta”) in care se precizeaza valoarea ofertei respinse.  Cu ajutorul acestor informatii, cumparatorul poate tine o evidenta a ofertelor pe care le-a facut deja si poate evalua mai eficient o noua oferta pentru domeniul/siteul respectiv.

 

Vizitati Bursa de domenii pentru a testa noile caracteristici si urmariti cele mai proaspete informatii si pe pagina noastra de Facebook (pe care tocmai am lansat-o).


.........
Tag-uri » » 

Sus

Adauga comentariu despre
Noutati in Bursa de domenii: cumparatorii au la dispozitie doua noi instrumente utile

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>