Ulise.ro: Aflati mai multe informatii despre serviciile oferite de firmele inscrise

16

Mai 2012 scris de Admin in Comunitate, Jurnal de schimbari, Ulise.ro

Pentru a oferi informatii cat mai detaliate si relevante despre firmele inscrise in Ulise.ro si serviciile pe care acestea le ofera, au fost aduse cateva imbunatatiri modului de prezentare a profilurilor de companie. Iata care sunt cele mai importante noutati care va pot ajuta sa gasiti mai rapid specialistii de care aveti nevoie.

Introducerea sectiunii “Detalii tehnice” pentru toate  companiile inscrise. In profilul companiilor de web design veti putea urmari ce tip de servicii ofera: web design, servicii graphic design, platforme e-commerce, content  management system, flash, mobile apps development. La companiile de SEO, veti putea alege dupa mai multe criterii precum “Servicii SEO”, “Tip servicii SEO”, “Tip site SEO”.

Serviciile oferite de companiile de promovare online vor fi clasificate dupa: “Servicii de promovare online”, “Retele PPC advertising”, “Gestionare conturi social media”, “Training marketing online”.

Companiile de hosting pun la dispozitie date referitoare la “Serviciile” de hosting oferite, cu informatii clasificate in functie de “Platforma”, “Control panel”, “Suport”, “Email”. In plus, companiile de hosting vor avea posibilitatea de a-si promova cel mai important pachet de servicii in sectiunea de specialitate, urmand ca in profil sa poata integra toate pachetele disponibile.

Datele suplimentare pe care clientii le au acum la dispozitie le vor simplifica procesul de  alegere a firmei potrivite. Vizitati Ulise.ro pentru mai multe informatii!

Sus

Adauga comentariu despre
Ulise.ro: Aflati mai multe informatii despre serviciile oferite de firmele inscrise

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>