Bursa de domenii lanseaza sectiunea de statistici pentru anunturi

24

Aprilie 2012 scris de Admin in Comunitate, Jurnal de schimbari

Bursa de domenii a lansat o noua sectiune dedicata statisticilor pentru anunturi. Aceasta ofera date importante despre performantele anunturilor publicate, precum numarul de vizualizari sau preturile oferite de clientii interesati. Informatiile oferite de noile statisticile ii ajuta pe proprietarii de domenii sa-si imbunatateasca anunturile, astfel incat sa poata vinde mai rapid domeniile.

Noua sectiune contine urmatoarele statistici:

Numarul de afisari ale anuntului – arata de cate ori a fost vazut anuntul respectiv in ultimele 60 de zile.

Numarul de oferte – contorizeaza numarul ofertelor primite in ultimele 60 de zile.

Rata de oferta – este un indicator care se calculeaza prin raportarea numarului de oferte primite la numarul de vizualizari ale anuntului din ultimele 60 de zile si este exprimat in procente.

Pretul mediu primit – arata valoarea medie a ofertelor primite in ultimele 60 de zile. In cazul in care anuntul a fost vizualizat de mai multe ori, dar nu s-a facut nicio oferta, este posibil ca pretul solicitat de proprietar sa fie mai mare decat pretul potential.

Pretul solicitat – este valoarea pe care proprietarul domeniului/siteului a solicitat-o la publicarea anuntului.

Urmarind aceste date, proprietarii de domenii pot reevalua foarte usor preturile in functie de ofertele primite. De asemenea, anunturile care inregistreaza putine vizualizari, pot fi editate si imbunatatite pentru a atrage un numar mai mare de potentiali cumparatori.

Daca aveti anunturi publicate in Bursa de domenii si vreti  sa aflati ce rezultate au, intrati in cont si urmariti statisticile pentru anunturi .

.........
Tag-uri » » 

Sus

1 comentariu despre 'Bursa de domenii lanseaza sectiunea de statistici pentru anunturi':

  1. daniel
    10 Iunie 2012 @ 3:44 pm

    tare site-ul, am si eu cateva domenii afisate :)

Adauga comentariu despre
Bursa de domenii lanseaza sectiunea de statistici pentru anunturi

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>