Creative Eye – web design Constanta

29

Martie 2012 scris de Admin in Comunitate, Ulise.ro

Seria noastra dedicata prezentarii specialistilor de pe Ulise.ro continua. De aceasta data, l-am invitat pe Laurentiu Grecu (coordonator proiecte Creative Eye -Web design) sa ne raspunda la cateva intrebari.


Domenii de activitate: web design, turism
Numar angajati: 11
Cifra de afaceri pentru 2011: 805161 ron
Lucreaza pentru proiecte din: Romania
Site: www.creative-eye.ro
Contact: Str. Stefan cel Mare, nr. 26, etj. 1, office@creative-eye.ro

trafic.ro: Care ar fi, pe scurt, cele mai importante momente din evolutia companiei?

LG: In momentul in care compania si-a obtinut independenta financiara si au fost angajati profesionisti pe fiecare post. Compania s-a infiintat in 2003, iar schimbarile cele mai importante au avut loc in 2005 prin structurarea departamentelor, lucru care a dus la consolidarea pozitiei pe piata prin cresterea vanzarilor si a volumului de “productie”.

trafic.ro: Cum arata acum echipa? In ce formula ati inceput si cum a evoluat in timp?

LG: Datorita unei lungi perioade de lucru in aceeasi echipa, valoarea echipei isi demonstreaza tot mai mult profesionalismul prin promptitudine si calitate. Colegul nostru ce se ocupa de design a urmat Liceul de Arta din Constanta si apoi a terminat ca bursier Facultatea de Arte – Universitatea Bucuresti. Bineinteles ca echipa de programatori are studii in domeniul IT. Echipa marketing are peste 10 ani de experienta in vanzari. Suntem deschisi la tot ce inseamna nou si calitate. Oricare din echipa impartaseste si celorlalti orice informatie sau tehnologie noua, ce ar putea sa insemne progres pentru firma, indiferent daca informatia a venit din exterior sau pe alte cai.

trafic.ro: Care sunt criteriile pe care le urmariti atunci cand angajati un membru nou in echipa?

LG: In general urmarim sa nu existe membri indispensabili in echipa. Fiecare ar trebui sa stie cat mai mult din ceea ce fac ceilalti si bineinteles profesionalismul conteaza.

trafic.ro: Care sunt aspectele prin care va diferentiati pe piata?

LG: Calitatea serviciilor oferite. In primul rand acoperim toata gama de produse in domeniu, cum ar fi gazduire, Creatie Pagini Web, SEO etc si avem colaborari foarte bune pentru servicii conexe cum ar fi -  print (tipografie clasica/digitala), campanii publicitare indoor si outdoor si altele. Si nu in ultimul rand compania se diferentiaza fata de competitori prin serviciile de consultanta pe care le asigura in toate etapele de realizare si implementare a proiectului.

trafic.ro: Urmati un anumit model de dezvoltare a business-ului?

LG: Da. Obiectivul companiei este pe de o parte largirea portofoliului de clienti, iar pe de alta parte consolidarea clientilor aflati deja in portofoliul firmei prin acoperirea nevoilor generate de etapele de dezvoltare ale acestora, prin diversificarea gamei de servicii si nu in ultimul rand prin personalizarea maxima a serviciilor.

Clientul ideal ar trebui sa aiba toate datele puse la punct in ceea ce priveste propria-i afacere.

trafic.ro: Ce strategii aplicati pentru a mentine o relatie cat mai buna si de durata cu clientii?

LG: Avem un departament specializat in marketing si dezvoltare.

trafic.ro: Cum ar arata relatia cu un client ideal? Ce ar trebui sa stie sa ceara si cum ar fi cel mai bine sa faca acest lucru?

LG: Clientul ideal ar trebui sa aiba toate datele puse la punct in ceea ce priveste propria-i afacere. Cu cat datele pe care ni le furnizeaza sunt mai corecte si complete, cu atat serviciile noastre vor fi tot mai benefice pentru client.

trafic.ro: Care sunt trei reguli esentiale de la care nu va abateti in activitatea de zi cu zi?

LG: 1. Nu exista “Lasa ca merge si asa” 2. Clientul este pe primul loc. 3. Informatia – comunicarea in echipa sa se desfasoare cat mai bine.

trafic.ro: Ne puteti spune care dintre proiectele realizate v-a adus cea mai mare satisfactie si de ce?

LG: Fiecare proiect reusit inseamna satisfactie. Din fericire, meseria noastra inseamna si multa pasiune nu doar un simplu job. Cel mai important proiect din perspectiva dezvoltarii in timp si a rezultatelor obtinute este siteul litoralulromanesc.ro. Este un site cu o istorie de aproape 10 ani, un proiect implementat la inceputul existentei companiei Creative Eye si care a reusit sa devina de la un simplu site de prezentare a litoralului un puternic instrument de vanzari de pachete turistice cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro/an.

trafic.ro:  Aveti un sfat pentru clientii care cauta o companie pe Ulise.ro?

LG: Incercati sa comunicati cat mai direct cu firmele de web design, nu doar prin email. Obtineti cat mai multe informatii si sa nu uitati ca pretul cel mai mic nu inseamna si afacerea cea mai buna.

Sus

Adauga comentariu despre
Creative Eye – web design Constanta

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>