Acum poti publica si anunturi text in Piata de linkuri

27

Februarie 2012 scris de Admin in Jurnal de schimbari

Piata de linkuri extinde posibilitatile de incheiere a parteneriatelor introducand o noua modalitate de publicare a anunturilor. Pe langa ofertele care le poti publica, la fel ca si pana acum, in sectiunea “Siteuri”, am introdus si posibilitatea de a publica anunturi text.

Acest tip de anunt vine in sprijinul clientilor interesati de link building, care pot sa gaseasca mai usor si mai rapid linkurile dorite, publicand un anunt de cumparare, cu detaliile de care sunt interesati.

Modificarile aduse paginii de administrare sunt simplu de urmarit. Am pastrat toate optiunile din sectiunea “Siteuri”, unde vei putea completa ca si pana acum datele ofertelor : ULR-ul siteului, tipul de parteneriat, durata si conditiile de realizare a parteneriatelor.

In noua sectiune de anunturi text, poti alege tipul de anunt (daca doresti link sau articol si daca esti interesat sa schimbi, sa vinzi sau sa cumperi). In aceasta sectiune nu este necesar sa specifici numele siteului pentru care esti interesat sa inchei un parteneriat.

Te intereseaza un parteneriat? Intra chiar acum in contul tau din Piata de linkuri si publica un anunt! In Piata de linkuri au acces gratuit toti clientii trafic.ro care au un abonament Standard de monitorizare.

 

.........
Tag-uri » » 

Sus

1 comentariu despre 'Acum poti publica si anunturi text in Piata de linkuri':

  1. Biletul Zilei
    6 Aprilie 2012 @ 9:49 pm

    Foarte tare ideea!

Adauga comentariu despre
Acum poti publica si anunturi text in Piata de linkuri

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>