Noua versiune trafic.ro: Statisticile sunt acum mult mai usor de folosit

12

Ianuarie 2012 scris de Admin in Comunitate, Jurnal de schimbari

Lansarea versiunii v9.00.00 de la trafic.ro sta sub semnul simplitatii. Ne-am dorit ca si cei care nu sunt neaparat specialisti sa poata interactiona cat mai usor cu produsul trafic.ro.

De astazi, dupa logarea in cont veti descoperi o interfata noua, mai simplu de folosit.  Iata care sunt cele mai importante modificari si cum va pot ajuta aceastea pentru o mai buna ultilizare a datelor pe care vi le punem la dispozitie.

1. Am grupat statisticile intr-un mod cat mai natural, in patru noi categorii

- Timp real – aici puteti sa vedeti cele mai noi informatii despre traficul de pe site.
- Trafic pe site – in aceasta zona puteti urmari informatii despre numarul vizitatorilor care au intrat pe site, zona geografica din care provin acestia, daca folosesc un terminal mobil sau date despre sistemul de operare.
- Surse de trafic – aici puteti afla date despre modul cum ajung vizitatorii pe site; vedeti ce anume au cautat si cum puteti creste performanta siteului in motoarele de cautare.
- Continut si comportament – vedeti cum inetractioneaza vizitatorii cu siteul; cat timp raman pe site, care au fost cele mai accesate pagini sau cat trafic ati directionat spre alte siteuri.

2. Am creat un calendar foarte intuitiv

Pana acum trebuia sa navigati prin statistici diferite pentru a urmari acelasi tip de informatii in perioade diferite. Calendarul va permite acum sa selectati un indicator si perioada pe care doriti sa o analizati, iar statisticile vor fi calculate si afisate pe intervalul optim: pe ora, pe zi, saptamanal sau lunar.

Speram ca noutatile aduse de versiunea v9.00.00 sa va ajute sa valorificati rezultatele siteului. Daca aveti sugestii, ni le puteti transmite printr-un comentariu la acest articol sau le puteti trimite la suport@trafic.ro.

Sus

3 comentarii despre 'Noua versiune trafic.ro: Statisticile sunt acum mult mai usor de folosit':

 1. Petru
  21 Ianuarie 2012 @ 3:26 pm

  Ati eliminat statistica “unici pe luna”? Nu o mai gasesc. Da, prin calendar pot sa vad zilele unei luni, fiecare cati vizitatori unici a avut, dar eu am nevoie de un numar care sa-i totalizeze pe cei unici intr-o luna intreaga.

  O tot caut si nu o gasesc. Multumesc. Am abonament FREE, apropo.

 2. Daniel Nicolescu
  22 Ianuarie 2012 @ 10:36 am

  Felicitari!Sunteti cei mai buni

 3. Bogdan Aron
  23 Ianuarie 2012 @ 11:49 am

  @Petru

  Pentru a vizualiza statistica de vizitatori unici la nivel de luna te rugam sa selectezi din calendar ca si perioada: “Ultimul an” sau “Ultimii 2 ani”.

Adauga comentariu despre
Noua versiune trafic.ro: Statisticile sunt acum mult mai usor de folosit

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>