trafic.ro: Noutati si imbunatatiri pentru statisticile in timp real

8

Noiembrie 2011 scris de Admin in Jurnal de schimbari

De astazi trafic.ro pune la dispozitia siteurilor care beneficiaza de abonamentul Standard o formula imbunatatita a statisticilor in timp real. Pe langa Acum si Astazi al caror design a fost regandit astfel incat informatiile sa fie si mai simplu de urmarit, puteti consulta statistici noi despre Ultimii vizitatori, Ultimele afisari, Surse de trafic si Top pagini.


 

 

 

 

 

 

 

Raportul Acum functioneaza ca un panou de control. Va puteti face imediat o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se intampla pe site in acel moment. De aici puteti accesa informatii despre ultimii vizitatori, pagini vizitate in timp real, surse de trafic si tendinte inregistrate in ziua curenta.

 

 

 

 

 

Statistica Ultimii vizitatori va arata ce vizitatori sunt in momentul respectiv pe site. Cu un click pe IP-ul vizitatorului, puteti obtine informatii suplimentare despre acesta precum localizarea, data cand a intrat pentru prima data pe site, numarul de vizite efectuate etc. Tot aici aveti posibilitatea de a da un nume anumitor vizitatori (inlocuind IP-ul) de ale caror actiuni sunteti interesati in mod special. Aceasta optiune este valabila doar dupa ce va logati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raportul Ultimele afisari va arata ce pagini vad vizitatorii in acest moment pe site, cine sunt vizitatorii (identificati prin IP) precum si sursele de trafic (cum au ajuns pe site-ul vostru).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica Surse de trafic in timp real include un grafic din care puteti observa de unde provin vizitatorii care sunt in momentul respectiv pe site: vizite directe, webmail, motoare de cautare sau web (linkuri ale altor site-uri). Aici puteti vedea si care sunt ultimele cautari (cu informatii despre motorul de cautare, localizarea vizitatorului si pagina de sosire), informatii despre ultimii referreri si ultimii referreri pe mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica Top pagini va arata care sunt cele mai vizualizate in timp real pe site. Tot aici aveti si optiunea de a vedea topul extins al celor mai vizitate pagini din ziua curenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca de obicei, asteptam cu interes feedbackul vostru. Ne puteti lasa un comentariu la acest articol sau puteti sa raspundeti la chestionarul care apare pe pagina fiecarei statistici in parte.

Sus

Adauga comentariu despre
trafic.ro: Noutati si imbunatatiri pentru statisticile in timp real

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>