Update @mobilissimo – Selector siteurile mele

13

Septembrie 2011 scris de Bogdan Aron in Comunitate, Jurnal de schimbari

Astazi am pus in productie o mica imbunatatire a selectorului pe care il folosesc cei cu mai mult de 2 siteuri inscrise in trafic.ro pentru a face schimb in timpul  vizualizarii statisticilor intre un site si altul.

Selector siteuri

Selector siteuri

Imbunatatirea presupune ca in momentul in care este ales un alt site din selector, nu veti fi redirectat in pagina de profil, ci veti vedea aceeasi statistica a siteului nou selectat.

De ce updateul @mobilissimo?

E simplu. Pentru ca sugestia ne-a fost trimisa pe Twitter de unul dintre clientii vechi trafic.ro care, pe Twitter, foloseste contul @mobilissimo. Multumim!

De ce am ales sa anuntam pe blog aceasta mica imbunatatire?

La trafic.ro, echipa de dezvoltare (PHP, baze de date, HTML) pune in fiecare zi in productie noi linii de cod, insemanand functionalitati mai mici sau mai mari, eliminari de buguri si, uneori, produse noi.

Pe cele mai importante dintre acestea le anuntam pe acest blog sub forma unui Jurnal de schimbari. Pe multe, fiind prea mici sau mai putin vizibile, nu le anuntam. Asa ar fi trebuit sa fie si cazul updateului de care vorbeam la inceputul acestui articol.

De ce l-am anuntat totusi pe blog? Pentru a va aduce aminte ca exista o adresa de email (sugestii at trafic punct ro), un cont de twitter, o pagina de Facebook la care ne puteti scrie sugestiile, ideile si propunerile voastre referitoare la produsele si serviciile trafic.ro. Mai mult, citim toate mesajele pe care le trimiteti :) , si chiar implementam o buna parte din sugestiile pe care le primim.

Pana cand ne veti trimite primul mesaj, in limita timpului, va rugam sa completati un chestionar de 2 minute referitor la statisticile in timp real (DEMO: Acum si Astazi): http://www.surveymonkey.com/s/X5ZFBPP

 

 

 

Sus

Adauga comentariu despre
Update @mobilissimo – Selector siteurile mele

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>