trafic.ro încheie un parteneriat cu rețeaua de publicitate contextuală ETARGET

23

Mai 2011 scris de Bogdan Aron in Comunicate de presa, Parteneri

Începând de azi, trafic.ro şi ETARGET oferă proprietarilor de siteuri şansa să-și crească veniturile prin publicitate pe paginile lor web.

Cele două rețele au încheiat un parteneriat prin care oferă clienţilor servicii la preţuri promoționale şi bonusuri importante la înscriere. De acest parteneriat pot beneficia proprietarii de siteuri înscrise în trafic.ro, partenerii ETARGET, precum şi oricine altcineva dorește să folosească cele doua servicii pentru dezvoltarea propriei pagini web.

Cum funcţionează parteneriatul

Toți clienții trafic.ro care se înscriu în sistemul ETARGET primesc un bonus de 10% din veniturile înregistrate din reclame în prima lună. Pentru partenerii ETARGET care vor să se înscrie în trafic.ro, oferta constă într-un pachet promoţional (incluzând abonamente la serviciile trafic.ro și Alerte, cu durata de un an, la preţ redus).

Prin înscrierea în rețeaua trafic.ro, partenetii ETARGET vor benefia de participarea gratuită la campanii de Studii Demografice şi de obţinerea unui profil demografic al vizitatorilor siteului în funcţie de peste 30 de criterii relevante. Acest lucru va însemna o direcţionare mai bună a reclamelor înregistrate de clienți și, astfel, creșterea eficienței de ambele părți.

Mai multe detalii aici și aici.

Sus

Adauga comentariu despre
trafic.ro încheie un parteneriat cu rețeaua de publicitate contextuală ETARGET

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>