TRUSTED.ro este marca de încredere pentru magazinele online româneşti

29

Aprilie 2011 scris de Admin in Evenimente, Parteneri

Astăzi s-a lasat TRUSTED.ro, un program permanent de certificare a magazinelor online. TRUSTED.ro este un proiect iniţiat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-Internet.ro şi Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România, 3 entităţi obiective şi echidistante în piaţă, cu o experienţă solidă în domeniul comerţului electronic, legilor internetului şi a relaţiilor dintre comercianţi şi consumatori.

Deşi în prima fază, certificarea TRUSTED poate fi acordată doar magazinelor online care se înscriu la GPeC 2011, după data de 15 mai 2011, marca de încredere va fi disponibilă ca un proiect independent de competiţia “Gala Premiilor eCommerce” şi deschis oricărui magazin online care doreşte să adere la standardele TRUSTED.

“Dacă vom avea în piaţă tot mai multe magazine responsabile, automat consumatorii nu vor mai avea motive de îngrijorare atunci când vor să cumpere online şi, astfel, vom creşte încrederea în tranzacţionarea prin internet, spune Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce, unul din iniţiatorii proiectului.

.........
Tag-uri » »  » 

Sus

2 comentarii despre 'TRUSTED.ro este marca de încredere pentru magazinele online româneşti':

 1. Ce avantaje au magazinele online care participă la Gala Premiilor eCommerce | Blog trafic.ro
  4 Mai 2011 @ 7:32 am

  [...] TRUSTED.ro este marca de încredere pentru magazinele online româneşti [...]

 2. Bebe
  13 Noiembrie 2011 @ 4:14 pm

  Atat cat trebuie platita o taxa anula de 120 eur+TVA , trusted.ro pare mai degraba o afacere, pentru a castiga bani pe seama magazinlor online.
  Inteleg ca verificarea magazinelor implica niste costuri dar 120 eur+TVA este piperat. Oricum este bine stiut ca magazinele online sunt OBLIGATE sa respecte regulile comertului electronic si sa afiseze sigla ANPC.

Adauga comentariu despre
TRUSTED.ro este marca de încredere pentru magazinele online româneşti

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>