Ati completat chestionarul pentru Studiul Comert Electronic?

10

Ianuarie 2011 scris de Bogdan Aron in Comunicate de presa

Scopul sondajului este de a actualiza informatiile obtinute in 2008 in urma “Studiului privind Dezvoltarea Comertului Electronic din Romania”, realizat tot de organizatorii GPeC la solicitarea ANCOM si disponibil pentru descarcare de aici: http://www.studiucomertelectronic.ro/Studiu-eCommerce-ANC-2008.pdf.

“Avand in vedere dinamica pietei din ultimii 2 ani, dar mai ales efectele crizei economice care s-au resimtit in orice industrie, am hotarat sa actualizam datele din 2008 la nivelul anului 2010 pentru a putea observa daca si in ce sens exista modificari in comportamentul de consum al cumparatorilor online”, spune Andrei Radu, coordonatorul echipei de proiect.

Astfel, toti internautii – fie ca sunt sau nu clienti ai magazinelor online – sunt invitati sa completeze chestionarul disponibil la www.studiucomertelectronic.ro pana pe data de 15 ianuarie 2011. Pentru a-i rasplati pe cei care completeaza integral chestionarul, echipa de proiect a stabilit parteneriate cu magazinele online care ofera premii in valoare totala de 12.709 lei. Acestea vor fi acordate prin tragere la sorti, folosind sistemul Random.org, in data de 20 ianuarie 2011, iar lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul Studiului.

“Tin sa le multumesc tuturor sponsorilor si partenerilor media care ne-au sustinut in acest demers pentru ca, in felul acesta, vom putea avea o imagine de ansablu cat mai corecta asupra pietei romanesti de comert electronic”, conchide Andrei Radu.

Sumarul executiv al Studiului va fi disponibil publicului larg in prima parte a lunii martie 2011, dupa analizarea si interpretarea rezultatelor.

Studiu Comert Electronic este o initiativa a GPeC (www.gpec.ro), evenimentul national care rasplateste performantele in e-commerce. Studiul beneficiaza de sustinerea a 44 de magazine online si a 18 parteneri media, publicati pe www.studiucomertelectronic.ro.

.........
Tag-uri »

Sus

Adauga comentariu despre
Ati completat chestionarul pentru Studiul Comert Electronic?

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>