Record de audienta la Webstock 2010

17

Septembrie 2010 scris de Bogdan Aron in Comunicate de presa, Parteneri

Pentru al treilea an la rand, comunitatea online din Romania s-a reunit la jumatatea lunii septembrie pentru a lua parte la Webstock. Cea mai mare conferinta de social media de la noi, Webstock a avut loc pe 16 septembrie la Radisson Blu Hotel si a fost un maraton de 10 ore, 2 sesiuni de prezentari si 3 conferinte desfasurate in paralalel, care a atras anul acesta peste 700 de participanti. Evenimentul s-a desfasurat sub tematica “Future of Social Media”, aducand in prim plan cele mai importante tendinte de dezvoltare din zona web si oportunitati de promovare si de business ale platformelor sociale.

Daca editia de anul trecut a oferit un mix de prezentari si workshopuri despre social media, web design sau web development, anul acesta subiectele prezentarilor s-au concentrat pe fenomenul social media si dezvoltarea comunicarii in aceste medii.

Prima parte a evenimentului a fost dedicata celor mai in voga tendinte si instrumente din social media, completate de evolutii si perspective dominante din zona internetului. In cea de-a doua jumatate a zilei, participantii au putut alege sa asiste la una din cele 3 conferinte desfasurate simulan.

In cadrul Communication, o conferinta realizata cu sprijinul Vodafone, oameni din agentii interactive si companii cu o activa prezenta pe internet au aratat cum sa dezvolti campanii de promovare in social media si sa le integrezi eficient in strategiile de comunicare.

Sectiunea Concepts a dezvaluit in premiera cateva dintre cele mai noi si mai interesante proiecte si idei locale din spatiul platformelor sociale locale.

Conferinta Connections, organizata cu sustinerea AvonConnects, a adus o perspectiva mai putin tehnica asupra internetului. Cunoscuti profesionisti, dezvoltatori si antreprenori din online au fost invitati sa vorbeasca despre importanta social media care genereaza multiple conexiuni si ocazii de socializare, devenind un spatiu pentru interesante experiente personale.

La sfarsitul zilei evenimentul a gazduit Gala Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala. Din cele 195 de aplicatii inscrise in cele 12 categorii disponibile in concurs, aproape 150 de proiecte au ramas in cursa pentru premiile celei de-a treia editii a evenimentului. Juriul a desemnat anul acesta 41 de castigatori, 12 dintre proiecte fiind distinse cu trofeul Webstock 2010.

“Ne bucuram ca am incheiat cu succes cea de-a treia editie Webstock. Este un eveniment care pentru noi implica un efort organizatoric urias, dar care ne aduce si multe satisfactii. Anul acesta am avut un record de audienta, cu peste 700 de participanti veniti din toate colturile tarii. Le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi la actuala editie si ii invitam sa ne sustina si la Webstock 2011!”, declara Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie s-a bucurat de sustinerea sponsorilor LG, Avon si Petrom.

Intreg evenimentul a fost transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx atat pe site-ul dedicat, cat si pe alte platforme.

Pentru a afla mai multe despre cum a decurs evenimentul si despre premiile acordate, vizitati www.webstock.ro.

Extra info:

Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru comunitatea de afaceri locala. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010.

Ungureanu Sabina
PR Coordinator
Evensys
sabina.ungureanu@evensys.ro

Sus

Adauga comentariu despre
Record de audienta la Webstock 2010

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>