S-a lansat market.trafic.ro!

7

Iunie 2010 scris de Bogdan Aron in Media, Noutati

magazin online trafic.rotrafic.ro in parteneriat cu Okazii.ro anunta lansarea magazinului online specializat market.trafic.ro. Magazinul comercializeaza produse si servicii adresate industriei online, disponibile in sistem de vanzare instant.

Cei care doresc sa puna in vanzare un produs sau un serviciu in market.trafic.ro trebuie doar sa-si creeze un cont Okazii.ro. Utilizatorii care detin deja un astfel de cont pot introduce produsul lor in magazinul trafic.ro prin simpla selectare a categoriei: computer si software sau servicii, respectiv a subcategoriei aferente. In acest moment, pe market.trafic.ro sunt inregistrate peste 50.000 de oferte pentru gadget-uri si soft-uri, grupate pentru un acces rapid si eficient al cumparatorilor interesati in categorii si subcategorii specifice.

market.trafic.ro nu necesita autentificare, putand fi accesat atat de cei peste 250.000 de vizitatori ai trafic.ro, cat si de orice utilizator de Internet, iar cumparaturile se realizeaza cu plata ramburs, la livrarea prin curier sau Posta Romana.

Citeste intregul comunicat aici.

.........
Tag-uri »

Sus

1 comentariu despre 'S-a lansat market.trafic.ro!':

  1. 2010 – un an bun pentru trafic.ro | Blog trafic.ro
    22 Decembrie 2010 @ 2:53 pm

    [...] trafic.ro (iunie 2010) – Magazinul (dezvoltat in parteneriat cu Okazii.ro) comercializeaza produse si servicii [...]

Adauga comentariu despre
S-a lansat market.trafic.ro!

»
»
»

Tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>